Practisch en effectief leiderschap
13-11-2018 - 27-11-2018 Event

Leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit 

Effectieve leiders en professionals maken het verschil voor iedere vereniging. Zij weten medewerkers en vrijwilligers te motiveren tot hoge prestaties en zo een nog grotere ledentevredenheid te bereiken. Samen met externe partijen en leden, met veelal uiteenlopende belangen, moeten zij hun doelen zien te bereiken. Dit vraagt, behalve vakkennis, om adviesvaardigheden en het effectief inzetten van beïnvloedingsmogelijkheden. Versterk je leiderschap en je persoonlijke effectiviteit met deze training:

In deze training is veel aandacht voor vaardigheden die in jouw persoonlijke situatie relevant zijn. Met nieuwe inzichten, praktische technieken en ideeën ontwikkel je jouw leidinggevende capaciteiten.

​Jouw resultaten na deze training:

  • Je weet wat jouw leidinggevende en je medewerkers van je verwachten. 
  • Je weet hoe je gaat bijdragen aan de doelen van de vereniging, jouw organisatie.
  • Je kunt stimulerend en motiverend leidinggeven en past je stijl aan op verschillende situaties.
  • Je kunt medewerkers effectief aanspreken en aansturen.
  • Je vergroot je vaardigheden om gesprekken en werkoverleg te voeren, feedback te geven en verschillen van inzicht te hanteren.

De trainingen worden gegeven door Juliëtte Daniëls, In Consultancy & Coaching. Zij begeleidt ontwikkelingsprocessen binnen organisaties en verenigingen als coach, trainer of adviseur.

DNA-leden ontvangen 10% korting op alle trainingen

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!

- Partners -