hotel en congrescentrum papendal verdient 5 hamers
Het Erkende Congresbedrijf heeft 5 hamers toegekend aan Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem.

Jaarlijks worden de congres- en vergaderlocaties in Nederland door Het Erkende Congresbedrijf bezocht, geïnspecteerd en geclassificeerd. De classificatie van 1 tot 5 hamers is afhankelijk van de geboden kwaliteit van de voorzieningen en de diensten. Het eisenpakket is voortgekomen uit een grondige analyse van de wensen van opdrachtgevers, congresorganisatoren en vergaderdeelnemers in Nederland.

De 5-hamerlocaties in Nederland zijn van topniveau. Zij stralen luxe uit en voldoen aan de strengste technische eisen aan een vergaderlocatie wordt gesteld. Ook de dienstverlening staat op een zeer hoog niveau.

Hotel en Congrescentrum Papendal wordt door Het Erkende Congresbedrijf als volgt gekarakteriseerd: “De accommodatie straalt een goede atmosfeer uit, de voorzieningen zijn uitgebreid, luxe, schoon, fris en comfortabel, en ook het personeel komt vriendelijk en toegewijd over.”

Met deze 5 hamers plaatst Papendal zich in het rijtje van onder andere Hotel Okura (Amsterdam), het Steigenberger Kurhaus Hotel (Scheveningen) en Hotels van Oranje (Noordwijk).