den haag lanceert haagse parels
Sinds midden februari presenteren diverse bedrijven uit de Haagse regio zich gezamenlijk als Haagse Parels. Haagse Parels is een samenwerkingsinitiatief van diverse gerenommeerde locaties en kwalitatieve serviceverleners voor zakelijke evenementen en congressen in de Haagse regio.

Op de website www.haagseparels.nl is informatie te vinden over de Haagse bedrijven en over de stad als destinatie voor zakelijke bijeenkomsten. Tevens adverteren de bedrijven gezamenlijk in diverse relevante vakbladen om zo Den Haag en haar mogelijkheden voor de zakelijke markt op de kaart te zetten.

Dit samenwerkingsinitiatief is ontstaan uit de gedachte dat het geheel meer is dan de som der delen. De Haagse regio kent vele locaties en serviceverleners die juist door samenwerking een evenement tot een succes kunnen maken. Een logische stap vanuit deze gedachte is het meer generiek promoten van Den Haag als aantrekkelijke destinatie voor evenementen. Het bundelen van de marketing- en sales ervaringen van de deelnemers leidde tot een website en verschillende advertenties, toegespitst op de doelgroep, maar altijd met de aanwezigheid van hun beeldmerk: het 'Haagse' strand met haar parels.

Haagse Parels is een campagne van Den Haag Marketing - Convention Bureau. Het Convention Bureau fungeert als onafhankelijk adviesorgaan bij het organiseren van congressen en zakelijke bijeenkomsten.