stichting blik op werk kiest voor smartsite
Stichting Blik op Werk lanceert een nieuwe onafhankelijke website voor re-integratie, arbo, inburgering en outplacement. Internetbureau Tam Tam heeft de site op basis van content management systeem Smartsite zo ontworpen dat hij een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en gericht informatieaanbod biedt.

Burgers krijgen steeds vaker de beschikking krijgen over een eigen budget, waarmee zij een aanbieder van re-integratiediensten, arbo- en/of inburgeringdienstverlening kunnen kiezen. Stichting Blik op Werk geeft vragers op de markten voor arbo-, interventie-, re-integratiedienstverlening en inburgeringscursussen meer inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van de aangeboden diensten. Voor aanbieders van deze diensten biedt Blik op Werk een platform om zich te presenteren bij hun potentiële klanten.

Om zijn doel te realiseren beheert en ontwikkelt de Stichting Blik op Werk een aantal marktoverzichten en keurmerken. Blik op Werk - een samenwerkingsorganisatie van de Landelijke Cliëntenraad, het UWV, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, de MBO-raad en werkgevers- en werknemersorganisaties - ging in oktober 2008 een samenwerking aan met internetbureau Tam Tam om het concept van de website te ontwikkelen en de realisatie ervan te verzorgen. Men koos voor het content management systeem Smartsite iXperion van Seneca vanwege de centrale, gebruiksvriendelijke omgeving. Hiermee kon een efficiëntieslag worden gemaakt op het gebied van informatiebeheer.