5 vergaderhamers voor amsterdam rai
Amsterdam RAI wordt in de Nationale Congres- en Vergaderclassificatie gewaardeerd op het maximum aantal van 5 vergaderhamers. Een locatie met 5 vergaderhamers is een accommodatie met een buitengewoon luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen en een zeer hoog niveau biedt aan overige faciliteiten zoals dienstverlening, food & beverages.

Amsterdam RAI heeft deze hoge waardering gekregen vanwege de flexibiliteit om evenementen van verschillende grootte en kwaliteit te huisvesten. Om die flexibiliteit, veelzijdigheid en kwaliteit verder te ontwikkelen heeft de RAI de afgelopen jaren een meerjarig € 105 miljoen kostend investeringsprogramma uitgevoerd. Alle ruimten zijn ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd. Qua uitstraling en technische faciliteiten zijn ze helemaal van deze tijd. Met de komst van het nieuwe, veelzijdige RAI Elicium (nu al te boeken), wordt een extra dimensie gegeven aan de mogelijkheden van Amsterdam RAI. 

Om in aanmerking te komen voor 5 hamers moet een locatie aan veel eisen voldoen. In december 2008 is een inspecteur van de Nationale Vergader- en Congresclassificatie langs geweest en heeft Amsterdam RAI als topniveau beoordeeld en de maximale score van 5 hamers toegekend.

Bron: persbericht