woudschoten conferentiecentrum opent nieuwe vleugel
Vrijdag 5 juni j.l. nam Woudschoten Conferentiecentrum in Zeist officieel de nieuwe vleugel in gebruik. De opening door burgemeester Koos Janssen markeert tevens de start van ‘het nieuwe Woudschoten’ waarin ontmoeten, ontwikkelen en ontspannen centraal staan. Naast de nieuwe vleugel werd ook het bestaande markante hoofdgebouw gerenoveerd. Met deze ontwikkelingen laat Woudschoten zien dat ze meer dan klaar is voor de toekomst.

Viersterren service voor een driesterren prijs
Directeur Hans van Pelt: ‘We willen gasten verassen met een volledige ‘upgrade’. En dat lukt. Tijdens de opening kregen we meteen al veel spontane complimenten over de nieuwbouw en de sfeer die we hebben neergezet. Ondanks al deze vernieuwingen blijft Woudschoten zich positioneren in het midden-segment. Met andere woorden: we bieden een drie-sterren prijs terwijl het product nu een vier-sterren serviceniveau heeft. Dat zal bedrijven erg aanspreken in deze tijd.”

Maar de ambitie van Woudschoten gaat verder dan een nieuwe vleugel en een verfrissende lik verf. En dat is te merken: ondanks de economische teruggang vinden steeds meer bedrijven hun weg naar het nieuwe Woudschoten. De extra capaciteit is de komende maanden al behoorlijk bezet.