Zomerse start van reeks Prins voor een Dag
22-04-2011 Partner
De aftrap van een reeks edities Prins voor een Dag is een feit. De zomerse temperatuur, programmaonderdelen als een quiz in het Circustheater of C02-vrije voetstappen in het World Forum en enthousiaste intermediairs maakte de eerste editie op dinsdag 19 april tot een mooie start van de serie. ‘Waarom woon ik niet in Den Haag?’, was zelfs een reactie van één van de deelnemers. Dit jaar zorgt Prins voor een Dag met drie edities een jaar rond voor kwalitatief contact met klanten in de stad.

Dennis Hoencamp, projectleider: ‘Vorig jaar hebben we samen met onze Haagse partners bewust gekozen om deze doelgroep naar de stad te halen om ze zo de stad te laten ervaren. Het resultaat was een reeks van drie edities Prins voor een Dag. Het is goed om bij deze eerste editie te zien dat die keuze de juiste was. Enthousiaste deelnemers en partners en een goed programma. Laat de tweede editie in juni maar komen!’.

In 2011 is Prins voor een Dag uitgebreid tot drie edities. De volgende editie is op 21 juni, de langste dag van het jaar. Deelnemers maken dan kennis met Den Haag ‘by night’. De derde editie vindt traditiegetrouw plaats op de dag voor Prinsjesdag. Prins voor een Dag is dé Haagse kennismakingsdag voor de evenementen- en congresbranche, waarbij deelnemers als prinsen en prinsessen kennis met de zakelijke mogelijkheden van Den Haag. De gehele dag brengen genodigden een bezoek aan diverse toplocaties in Den Haag en maken zij persoonlijk kennis met het Haagse aanbod.

- Partners -