prins voor een nacht
Voor het eerst in negen jaar wordt naast het Haagse kennismakingsevenement Prins voor een Dag, ook een editie ‘by night’ georganiseerd. Deelnemers uit de evenementen- en congreswereld proeven op de langste dag van het jaar, 21 juni, van de mogelijkheden die de congresdestinatie te bieden heeft. Maar dan met een twist. Netwerkkoffie maakt plaats voor een netwerkcocktail en een walking dinner langs Haagse iconen maakt het proeven van de stad wel heel gemakkelijk.

Prins voor Dag staat al jaren bekend als een kwalitatief en inspirerend kennismakingsevenement. Voor de extra nachteditie geldt hetzelfde en is alles behalve standaard. Het programma biedt stad én strand en een andere kijk op de zakelijke mogelijkheden van Den Haag. Via een ‘walking dinner’ worden zowel iconen als het Steigenberger Kurhaus Hotel en het AVAS Circustheater als het imponerende landgoed Voorlinden aangedaan. Vanaf het water laat Den Haag zich vervolgens op haar best zien aan de deelnemers, pronkend in de avondschemering. Kortom; Prins voor een Nacht belooft een compleet nieuwe Den Haag ervaring.

Het programma start om 17.00 uur in het Eden Babylon Hotel en eindigt rond 23.00 uur aan het water bij Hilton The Hague.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.prinsvooreendag.nl