emif 2012: een nieuw concept, een nieuwe richting
De Artexis Groep, de belangrijkste beursorganisator in België, heeft de rebranding van en het nieuwe concept voor de beurs EMIF bekend gemaakt. De voorbije 10de editie van de European Meetings Industry Fair, die plaatsvond op 15 & 16 maart 2011, kwam tegemoet aan de verwachtingen van zowel de bezoekers als de exposanten. De toekomst ziet er mooi uit, dankzij een nieuwe richting, een veranderde focus, een stevige inhoud en een aangepast businessaanbod.

EMIF zal bovendien méér zijn dan gewoon een twee dagen durende beurs. De netwerkmogelijkheden voor exposanten en bezoekers worden uitgebreid. Diverse avondevenementen en familietrips naar exposerende bestemmingen moeten meer business genereren. Het nieuwe systeem om reeds voor de beurs afspraken vast te leggen, zal de exposanten de mogelijkheid geven om de echte beslissingsnemers uit de bedrijfs- en verenigingswereld te ontmoeten.
Daarnaast zal EMIF voor de bezoekers een uitgebreider seminarprogramma opstellen, zowel voor bedrijven als voor verenigingen.

Bron: EMIF