nieuwe corporate website voor de knb
In april van het jaar 2011 is de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie samen met CCI IT GROEP gestart aan de ontwikkeling van een nieuwe website. Het resultaat van deze samenwerking is op 29 september gelanceerd door Myrna Blocks, bestuurslid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en verantwoordelijk voor de communicatie van de KNB.

Met deze website wil de KNB haar beleid en opvattingen over ontwikkelingen in het notariaat delen met publiek, bedrijfsleven, politiek en stakeholders.
De site is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen. In ‘Over KNB’ is meer te vinden over de organisatie van de KNB en haar taken en diensten. ‘De notaris’ geeft meer informatie over de taken en bevoegdheden van de (kandidaat-)notaris, waar hij zich mee bezighoudt, de kosten voor notariële dienstverlening en de mogelijkheden om bij de notaris aan de slag te gaan. In het onderdeel ‘Dossiers’ is te lezen wat het standpunt van de KNB is over de verschillende (beleids)onderwerpen die spelen in het notariaat en welke acties er zijn ondernomen om dit standpunt te realiseren.

De KNB wil op deze manier up-to-date informatie geven aan politici, stakeholders en publiek. Voor specifieke informatie over bijvoorbeeld het opstellen van een testament of huwelijkse voorwaarden, of het (ver)kopen van een huis kan de consument vanaf vandaag terecht op de vernieuwde site www.notaris.nl.