ncd presenteert nieuwe website en ledennet
De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) heeft een nieuwe website en ledennet gelanceerd. Samen met CCI IT GROEP heeft de NCD deze nieuwe online omgeving ontwikkeld. Op de website geeft de NCD alle informatie over de vereniging en haar activiteiten.

‘Dare to Care' en 'Dare to Share' zijn actuele thema’s binnen de NCD. Met een nieuw ledennet speelt de NCD op deze thema’s in. Want de leden kunnen op het ledennet met elkaar discussiëren, documenten delen en de NCD kennisbank raadplegen.

NCD leden kunnen hun netwerk steeds verder uitbouwen door het nieuwe ledennet. Daar kunnen zij in contact komen met andere CEO’s, directeuren en commissarissen en naar andere leden zoeken op basis van hun expertises.

De thema’s ‘Dare to Care’ en ‘Dare to Share’ komen ook tot uiting door het organiseren van bijeenkomsten voor NCD leden. Als leden een bijeenkomst willen bijwonen, kun zij zich nu online inschrijven.
Ieder NCD lid heeft een eigen profiel met zijn/ haar persoonlijke en zakelijke gegevens. Deze gegevens kunnen de leden zelf up to date houden. Ook hun interesses kunnen zij hierin zelf aangeven en actualiseren. Op basis van die interesses, ontvangen zij nieuwsberichten van de NCD.

Om iedereen wegwijs te maken op de nieuwe website en het ledennet heeft de NCD instructiefilmpjes gemaakt.