pylades lanceert nieuwe versie vertical suite verenigingen

Microsoft Dynamics 365 specialist voor branche- en belangenorganisaties Pylades, lanceert nieuwe versie Vertical Suite Verenigingen, een complete standaard Community en CRM-oplossing voor verenigingen. De Vertical Suite Verenigingen is specifiek ontwikkeld voor en door branche– en belangenorganisaties.

Digitale transformatie voor verenigingen
Pylades helpt verenigingen digitaal te transformeren. Communicatie met leden en andere stakeholders speelt daarbij een cruciale rol. Nieuw in de Vertical Suite Verenigingen is de standaard en volledig in CRM geïntegreerde portal en community oplossing. Uniek hieraan is dat er een CRM én CMS is in één oplossing. Hiermee deel je op eenvoudige en doeltreffende manier kennis met de achterban. 

De standaard ledenportal biedt uitgebreide selfservice aan leden. Binnen de communities wordt elke denkbare functionaliteit zoals bijvoorbeeld blogs, polls, forum, wiki, video, nieuws en chat ondersteund. Leden kunnen, indien gewenst, ook zelf communities starten op basis van vooraf gedefinieerde templates.

Bron: Pylades

Lees meer

Foto: Detrix Jones