grensoverschrijdende werknemers

Bij grensoverschrijdend werken worden Nederlandse organisaties vaak geconfronteerd met ingewikkelde arbeidsrechtelijke, fiscale en sociale vraagstukken. In de praktijk roept dit veel vragen voor werkgevers op. Daarnaast volgen wijzigingen in de internationale wet- en regelgeving elkaar snel op. In deze workshop behandelen wij alle belangrijke onderwerpen die zich voordoen bij grensoverschrijdend werken. Wilt u de mogelijke gevolgen van grensoverschrijdend werken in kaart brengen en op de hoogte worden gebracht van de actuele internationale jurisprudentie, wet- en regelgeving? Meld u dan direct aan.

Complexe uitdagingen en vraagstukken
Zijn er in uw organisatie werknemers die regelmatig over de grens werken? Of heeft u te maken met expats of uit het buitenland aangeworven werknemers die in Nederland werken? Dan weet u als geen ander dat dit gepaard gaat met complexe uitdagingen en vraagstukken. Niet altijd is grensoverschrijdende arbeid problematisch voor de werkgever en / of werknemer, maar het is wel vaak ingewikkeld. Wij helpen u graag om de complexe uitdagingen proactief aan te pakken.

Data, locaties en programma

Dinsdag 20 februari 2018 | Mazars Amsterdam
Donderdag 14 juni 2018 | Mazars Breda
9.00 – 13.00 uur

Kosten en PE-uren

De kosten voor deze praktische workshop zijn € 495,- ex. btw per persoon. Inclusief 3 PE-uren certificaat (NBA), cursusmaterialen en lunch. 

Aanmelden en meer informatie

We kijken er naar uit om u te zien tijdens deze workshop. Mis het niet en meld u aan of kijk voor meer informatie (o.a. programma en spreker) op onze website.

   

Op 10 april en 11 oktober organiseren we een verdiepende workshop Internationale payroll, als vervolg op de workshop Grensoverschrijdende werknemers. Wilt u alvast meer informatie? klik dan hier.