Brussel herbenoemd als voorzitter Focwa
15-07-2019 Personalia

Peter Brussel (61) is door de ledenraad van FOCWA voor een tweede termijn unaniem herbenoemd als voorzitter van de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven

Brussel, die Focwa sinds 2017 leidt, zegt in zijn tweede ambtstermijn verder in te willen zetten op de uitbouw van Focwa als dé gespecialiseerde brancheorganisatie voor schadeherstel aan auto’s, campers, caravans, trucks en motoren.
 

Brussel leidde fusie schadeherstel en specialisten

De ledenraad van Focwa heeft op 1 juli Brussel herbenoemd als voorzitter. Brussel leidde de afgelopen jaren onder andere de fusie tussen Focwa Schadeherstel en Focwa Specialisten tot één Focwa. ‘Onder zijn voorzitterschap zette Focwa bovendien stappen in het ondersteunen van haar leden op gebied van techniek en ondernemerschap’, stelt de branchevereniging.
 

Meer focus in de organisatie

Marcel Kooij, voorzitter van de Focwa ledenraad: ‘Met zijn ervaring uit het bedrijfsleven en de kennis van de dynamiek in brancheverenigingen, heeft Peter de afgelopen jaren meer focus gebracht in de organisatie. We waren dan ook verheugd dat hij beschikbaar was voor een tweede termijn van drie jaar. De ledenraad was dan ook unaniem in het besluit om Peter te herbenoemen.’

Verder bouwen aan technologische ontwikkelingen

Brussel zelf: ’n mijn tweede periode als voorzitter wil ik verder bouwen op datgene wat we de afgelopen jaren hebben neergezet. Wij bereiden onze leden voor op de toekomstige (technologische) ontwikkelingen en zetten in op de noodzakelijke kwaliteitsborging via stevige kwaliteitskeurmerken. Als vereniging zijn wij bezig met het creëren van een gelijk speelveld voor onze ondernemers, onder andere door het uitwerken van een universeel alternatief voor merkspecifiek herstel en de vrije toegang tot data. Ik ben dan ook erg trots dat ik hier de komende jaren mijn schouders mee mag onder zetten!’, sluit Brussel af.

Naast het voorzitterschap van Focwa bekleedt Brussel ook bestuurlijke functies bij Hiswa Vereniging en VVV Nederland.

- Partners -
Geen gegevens gevonden