workshop eventstorm 29 oktober

Als verenigingsprofessional kun je er niet omheen: door veranderingen om ons heen is ook jouw organisatie continu in beweging. Je weet dat je dingen anders moet gaan doen, maar hoe dan? Ontdek het tijdens de eenmalige workshop EventStorming die Procurios op 29 oktober organiseert. Hierbij gaan jij & je collega’s aan de slag met een eigen case.

Aan het eind van de middag zul je versteld staan van de nieuwe inzichten die je hebt opgedaan en waar je gelijk mee aan de slag kunt om slim mee te bewegen in het veranderende verenigingslandschap. Met de EventStormkit die je na afloop meekrijgt houdt niets je meer tegen!

De begeleiding is hierbij intensief, waardoor het aantal plekken beperkt is. Dus mis het niet en meld je vandaag nog aan!

 

De magie van Eventstorming
EventStorming is een geweldige methode die wij al jaren inzetten om inzicht te krijgen in hoe collega’s binnen een organisatie samenwerken in (soms) alledaagse processen. Het enige dat je nodig hebt, zijn Post-it's, sharpies en genoeg plakruimte. Simpel, maar enorm doeltreffend; deelnemers zijn vaak erg onder de indruk als we afronden. De 'magie' die ter plekke ontstaat bij een EventStorm is lastig te omschrijven, maar naast ons zijn ook onze klanten uit de verenigingsbranche groot fan.

 

Iedere vereniging is gebaat bij EventStormen, vooral als je nadenkt over nieuwe automatisering. Reden genoeg om al onze kennis ook met jou te delen en daarom organiseren we deze EventStorm Workshop speciaal voor ledenorganisaties!

Waarom je de workshop écht niet mag missen:

  • Samen met je collega's onderzoek je of de werkzaamheden binnen je vereniging doelgericht genoeg zijn en welke punten verbetering behoeven

  • Het is dé laagdrempelige en leuke manier om struikelpunten, verschillende perspectieven en doelen van je organisatie in kaart te brengen

  • Ontdek hoe je IT als hefboom inzet om meer waarde te leveren aan je leden en zo slimmer investeert in de tools die je hiervoor gebruikt


Deze workshop is opgezet voor iedereen binnen een vereniging die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar werkprocessen. Bestuurslid, administratief medewerker of marketeer; iedereen is welkom. Meld jezelf en je collega's aan en laat je verrassen!