van zuylen voorzitter vrb

Jos van Zuylen van Rijschool van Zuylen uit Oss is de nieuwe voorzitter van de VRB. Oud-voorzitter Peter van Neck droeg eind januari het stokje aan het over tijdens de ledenvergadering van de branchevereniging. 

 In het bestuur van de Vereniging Rijschool Belang is het een en ander verschoven. Van Zuylen (links op de foto) is de nieuwe voorzitter, Rob Steuten vice-voorzitter. Dorine van der Willik en Lisette van Zadelhoff hebben zich aangesloten als aspirant-bestuurders. Bij zijn aanstelling bedankte Van Zuylen oud-voorzitter Van Neck voor de gedane diensten en gaf aan zin te hebben in zijn nieuwe rol als branchevoorzitter. Van Neck blijft als adviseur verbonden aan de branchevereniging.

Verdieping

Rijschool van Zuylen in Oss bestaat al meer dan vijftien jaar. Er werken acht instructeurs, waaronder Jos zelf, echtgenote Janny en zoon Maik. Op de eigen website wordt de rijschool als volgt omschreven: passie voor het vak, gedreven instructeurs, een jong voertuigpark, goede bereikbaarheid en moderne faciliteiten en betrouwbaarheid. Van Zuylen benadruk dat stilstand achteruitgang is, reden voor hem om zich te blijven verdiepen in het vakgebied.