Spant!

Spant is een modern en stijlvol theater, en congres- & evenementenlocatie in Bussum. Zij biedt voor iedere zakelijke ontmoeting een eigentijds en inspirerend podium. Het theater vormt het ideale decor voor congressen, evenementen, meetings, productpresentaties, diners en bedrijfsfeesten. In een culturele, designrijke en gastvrije ambiance maakt Spant van uw evenement graag een bijzondere beleving.

 

 

 

 

Spant staat bekend om haar flexibiliteit van de verschillende ruimtes:

2 theaterzalen met flexibele pistes
een beursplein
3 foyers
vele subsessiezalen 

 

 

 

 

Spant heeft alles in huis voor de uitvoering van een succesvolle bijeenkomst:

eigen technische dienst
eigen keukenbrigade
eigen decorateur

CO2-Neutraal

Spant is als eerste congreslocatie 100% CO2-neutraal en streeft als onderneming naar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast het Green Key certificaat maakte Spant sinds 2012 al werk van het verminderen van de CO2 uitstoot. Door het uitvoeren van energiebesparende maatregelen en het compenseren van de niet te vermijden uitstoot is Spant nu 100% CO2-neutraal.

Bereikbaarheid

De centrale ligging zorgt ervoor dat Spant goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeervoorzieningen zijn voldoende (gratis) aanwezig. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van het glasvezel wifi netwerk, goed voor 1000 gebruikers.

Postadres
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB BUSSUM NEDERLAND
- Partners -