crm partners neemt crm & more over
De Barneveldse ict-leverancier CRM Partners neemt de Edese branchegenoot CRM & More over. Beide bedrijven leveren sofware voor klantrelatiebeheer en crm-toepassingen op basis van Microsoft Dynamics CRM. De vier crm-specialisten en ontwikkelaars van de Edese leverancier worden ondergebracht op het kantoor van CRM Partners en de softwaretoepassingen worden direct opgenomen in het productaanbod. Het bedrag dat met de overname is gemoeid, is niet bekendgemaakt.

CRM Partners leverde al een module voor ledenadministratie die door de Edese crm-leverancier is ontwikkeld. Door de overname wil het bedrijf zijn productaanbod, diensten en kennis van Microsoft Dynamics CRM verder uitbreiden. Volgens managing partner Emiel Putman past de inlijving binnen de groeistrategie van zijn bedrijf.

CRM & More is ondermeer leverancier van een standaardmodule voor branche- en ledenorganisaties. Die crm-toepassing voor de uitwisseling van data wordt onder andere gebruikt bij MKB Noord, belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf in het Noorden van Nederland en VNO-NCW, belangenvereniging voor ondernemers in het midden en oosten van Nederland.