Academie

Kennis en passie delen, het vak ontwikkelen, je vereniging richten op de toekomst, dat alles kan niet zonder dat je jezelf ontwikkelt als verenigingsprofessional.

Het vak van verenigingsprofessional zien, waarderen en er trots op zijn is niet voor te stellen zonder ontwikkeling en opleiding. Van meet af aan is het een van de belangrijkste doelen van DNA om hiervoor een programma te bouwen met een optimale mix van vernieuwende uitdagingenen ‘verenigingsmusthaves’. We hebben verder gebouwd op de bestaande opleidingen en trainingen en een hele reeks opleidingen ‘geco-creëerd’ en samengebracht in de DNA Academie.

We kiezen ervoor om samen te werken met opleiders van hoge kwaliteit en vanuit DNA in te zetten op het voortdurend ontwikkelen van het aanbod en dit te richten op de vereniging van de toekomst. DNA houdt bij de opleiders de vinger aan de pols over de afstemming op het vak verenigingsprofessional, kan jou informeren en adviseren over het aanbod en zal je steeds opnieuw uitdagen om jezelf en je vereniging verder te ontwikkelen en nieuwe wegen te verkennen.

Uiteraard is er een voordeel voor DNA-leden in de vorm van korting of extra aanbod.

Zo creëren we samen met opleiders en kennisinstellingen één plek waar alle relevante onderdelen rondom opleiden en ontwikkelen in relatie tot het vak van verenigingsprofessional en verenigingsbestuurder samenkomen.

 

Naar DNA Academie aanbod

Competentie profielen DNA

Er zijn door DNA 4 competentieprofielen gedefinieerd, te weten.
1.    Bureaumedewerker vereniging;
2.    Vakspecialist vereniging;
3.    Beleidsmedewerker/-secretaris vereniging;
4.    Verenigingsdirecteur/-manager.

Op basis van deze profielen kun je gericht zoeken naar een training die helemaal aansluit op jouw functie.


- Partners -
Geen gegevens gevonden