van spaendonck ondernemingshuis

Woensdagmiddag 27 september is het Van Spaendonck Ondernemingshuis op een bijzondere wijze geopend. Het nieuwe Van Spaendonck Ondernemingshuis aan het Reitseplein 1 in Tilburg is een huis waar de belangen van ondernemers bij elkaar komen en waar mensen en netwerken aan elkaar verbonden worden. Dit nieuwe huis heeft een eigentijds elan: duurzaam, comfortabel, representatief, uitnodigend en transparant. Samen gaan we hier groeien met klanten, medewerkers en relaties.

Bewoners zijn onder andere: Wissenraet Van Spaendonck, Van Spaendonck BrancheAdvies, BZW (Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging), Bouwend Nederland en ICOON kenniscentrum.

In het Van Spaendonck Ondernemingshuis is het mogelijk om bedrijfsruimte te huren, vergaderingen en meetings te organiseren, lekker te lunchen of gewoon een kopje koffie te drinken. U bent van harte welkom!

Door samenwerking worden kleine dingen groot
We kijken terug op enerverende verhalen van standup filosoof Martijn Aslander en Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW. Burgemeester Peter Noordanus van Tilburg verrichtte de officiële opening met het Fontys jazz choir. Een waardige opening van een bijzonder huis. Er ligt een tijd van nieuwe uitdagingen voor ons. Een tijd waarin de technologische mogelijkheden oneindig lijken en we met digitalisering en robotisering in een nieuwe virtuele toekomst stappen. Dat vraagt anders kijken, anders werken, anders investeren. Wordt dan alles anders? Misschien. Maar we blijven samenwerken aan oplossingen en aan innovaties. Een mooi thema waarbij we markeren dat we het Van Spaendonck Ondernemingshuis in gebruik hebben genomen. Door samenwerking worden kleine dingen groot. Bekijk hier het filmpje.