Het Verenigingscongres

 

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseren wij voor de 7de keer hét verenigingscongres. Het event van het jaar waar alle verenigingsprofessionals bij elkaar komen om met elkaar in contact te komen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. 

Dit jaar is het thema 'samen grensverleggend'. Samen willen we grenzen verleggen om meer impact te kunnen maken. Niet alleen als vereniging in de maatschappij, maar ook in je werk. Succesvol zijn willen we allemaal, maar hoe doe je dit wanneer maatschappelijke veranderingen zich in rap tempo opvolgen? Hoe neem jij als vereniging een standpunt in bij grote maatschappelijke thema’s en houd je toch de verbinding met de achterban? Hoe ga je om met de toenemende druk en haal je het beste uit jezelf en jouw rol binnen de vereniging? 

Op vrijdag 6 oktober komen we samen in de van Nelle Fabriek, een inspirerende ontmoetingsplek in de bruisende havenstad Rotterdam. Deze eerste daglichtfabriek van Europa wordt het toneel van o.a. onze inspirerende subsessies over innovatie, inclusiviteit & diversiteit op de arbeidsmarkt, nieuwe vormen van besturen, de rol van de overheid, trends in communicatie, duurzaamheid en het verbinden van generaties. Natuurlijk is er volop ruimte om met andere verenigingen te netwerken, ervaringen met elkaar uit te wisselen en samen tot nieuwe inzichten te komen. Bekijk hier het definitieve programma. Op deze dag kun je zelf je programma samenstellen. Voor deelname aan een subsessie hoef je je niet te registreren. Zolang de zaal het toelaat kun je deelnemen.

Netwerkdiner
Voorafgaand aan het verenigingscongres organiseren wij op donderdag 5 oktober een extra arrangement. Kom op een ontspannen manier alvast in contact met andere verenigingen en vergroot je netwerk. Het arrangement bestaat uit een exclusief diner in restaurant Aji  en een hotelovernachting in The James te Rotterdam voor maximaal 50 deelnemers. Dit arrangement is apart bij te boeken. 

Blijf op de hoogte!
De komende tijd willen we je graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. In de verenigingscongres nieuwsbrief vertellen je meer over het programma en wat je kunt verwachten van de subsessies. Onderin de footer van de website kun je je hiervoor inschrijven.

Heb je andere vragen of suggesties? Of wil je meer weten over onze sponsormogelijkheden tijdens het verenigingscongres? Neem dan contact op met Maureen van Gent via maureen@wijzijndna.nl.