DNA voorjaarsbijeenkomst
16-05-2024

Het eerste half jaar van 2024 zit er bijna op. Tijd om samen te kijken naar de uitvoering en update van het DNA-jaarplan. We nodigen al onze leden van harte uit om deel te nemen aan de DNA-voorjaarsbijeenkomst. Dit keer zijn we welkom bij Nevi in Zeist.    

Naast het officiële gedeelte voor onze leden organiseert DNA samen met SkillsTown een interactieve workshop over ChatGPT en AI waarin we met elkaar aan de slag gaan. Hoe kun je deze tool effectief toepassen in je werk als verenigingsprofessional? De middag sluiten we af met een gezellige netwerkborrel.

Programma in het kort
Inloop  |  vanaf 14.30 uur
ALV  |  15.00 uur
Interactieve workshop ChatGPT en AI  |  16.00 - 17.00 uur
Afsluitende netwerkborrel  | 17.00 tot 17.30 uur

Over de workshop
Aansluitend op de ALV verzorgt Matthijs Akkenaar, via SkillsTown in de rol van de AI-Flitsmeester, een interactieve workshop over AI en ChatGPT. Hij neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen en zet je praktisch aan het werk over hoe je op een slimme manier gebruik kan maken van ChatGPT. Als voorbeeld nemen we de CSRD-richtlijnen. Voor veel organisaties voelt de verplichting tot rapporteren in de keten nog als een ver-van-mijn-bed-show, maar vanaf 2025 zal dit voor veel leden van jouw vereniging de realiteit zijn. Welke rol ga je dan spelen als vereniging? En hoe kun je jouw leden daarin ondersteunen? ChatGPT kan bijvoorbeeld dienen als inspiratiebron voor het opstellen van beleidsdocumenten of wet- en regelgeving zoals CSRD begrijpelijk te maken voor je achterban. In deze workshop gaan we leren hoe je ideale prompt(s) kunt creëren.

Goed om te weten

  • De agenda voor de ALV is vanaf 25 april 2024, achter de inlog, beschikbaar in het kennisdossier DNA ALV. 
  • De ALV is alleen toegankelijk voor leden. Als DNA partner en genodigde kun je vanaf 16.00 uur aansluiten bij de interactieve AI workshop en de netwerkborrel. 
  • Na inschrijven rekenen we erop dat je komt en zelf de datum en de juiste tijd in je agenda vrijhoudt. Mocht je toch niet kunnen? Laat het ons dan weten via info@wijzijndna.nl
Programma in het kort Inloop | vanaf 14.30 uur ALV | 15.00 uur Interactieve workshop ChatGPT en AI | 16.00 - 17.00 uur Afsluitende netwerkborrel | 17.00 tot 17.30 uur
Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Kosten
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.