Netwerk bijeenkomst Juridische professionals
07-11-2024

Het DNA juristennetwerk is er om alle juridische professionals van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen. Hoe ga je om met privacy gevoelige informatie en hoe voldoet je aan compliance regelingen? Of hoe kun je jouw leden voorzien van een gedegen juridisch advies? Door ervaringen uit te wisselen met juristen die werkzaam zijn bij een andere vereniging inspireren we elkaar.

In dit netwerk is er ruimte om je vragen te stellen of handige formats uit te wisselen.Wanneer er behoefte aan is nodigen we een expert uit om complexe vraagstukken onder de loep te nemen. twee keer per jaar komen we bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk. 

Dit netwerk komt twee maal per jaar bij elkaar. Wil je meer informatie ontvangen of je aansluiten bij dit netwerk? Mail dan naar Maureen van Gent.

Goed om te weten

De netwerkgroepen zijn alleen voor de leden van DNA. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers van verschillende verenigingen annuleren.

15.30 uur - 17.30 uur
Onderwerp: Jouw positie in de vereniging

KNMP, Alexanderstraat 11, 2514 JL Den Haag
Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Kosten
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.