Netwerk Relatiebeheerders
12-09-2023

Het DNA netwerk voor relatiebeheerders is er om relatiebeheerders / verenigingsadviseurs van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis, tips & tricks over onderwerpen en zaken waar je als relatiebeheerder/verenigingsadviseur mee te maken hebt.

Door van elkaar te horen wat er speelt, welke kansen en uitdagingen er zijn en te delen wat je zelf hebt geleerd, inspireren we elkaar. Hiermee helpen we elkaar de volgende stap in (door)ontwikkeling te zetten.

Door van een andere vereniging te horen waar ze tegenaan lopen en hoe ze dit oplossen, inspireren we elkaar. Door de discussies en het gezamenlijke gesprek kun jij jouw werk binnen het bureau weer verder helpen. Dit netwerk komt een aantal keer per jaar bij elkaar (fysiek en online). De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk.

Deze keer is het thema leden werving. Het werven van nieuwe leden speelt bij elke vereniging een grote rol en is een proces dat eigenlijk altijd doorgaat. Hoe kom je in contact met potentiële nieuwe leden? Welke diensten/activiteiten heb je te bieden? Hoe zorg je voor een goede introductie binnen jouw vereniging?

 

10.00 tot 12.00 uur

Verus, Korenmolenlaan 2, 3447 GG Woerden
U kunt zich niet meer inschrijven voor deze bijeenkomst, de inschrijvingstermijn is verstreken.