Netwerk Relatiebeheerders
18-11-2024

Het DNA netwerk voor relatiebeheerders is er om relatiebeheerders / verenigingsadviseurs van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis, tips & tricks over onderwerpen en zaken waar je als relatiebeheerder/verenigingsadviseur mee te maken hebt. Door van elkaar te horen wat er speelt, welke kansen en uitdagingen er zijn en te delen wat je zelf hebt geleerd, inspireren we elkaar. Hiermee helpen we elkaar de volgende stap in (door)ontwikkeling te zetten.

Door van een andere vereniging te horen waar ze tegenaan lopen en hoe ze dit oplossen, inspireren we elkaar. Door de discussies en het gezamenlijke gesprek kun jij jouw werk binnen het bureau weer verder helpen. Dit netwerk komt een aantal keer per jaar bij elkaar (fysiek en online). De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk.

Heb je vragen over dit netwerk of wil je jezelf hiervoor aanmelden? Mail dan met Lotte Janssen - Verschoor

Goed om te weten
De netwerkgroepen zijn alleen voor de leden van DNA. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit en het doel van de netwerkbijeenkomst te waarborgen is een minimale deelname van 5 personen namens 5 verschillende verenigingen vereist.

10.00 uur - 12.00 uur
 

ABU, Singaporestraat 74, 1175 RA Lijnden
Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.