Netwerkbijeenkomst Communicatie professionals
18-04-2023

Het DNA communicatienetwerk is er om alle communicatie professionals van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen zoals; storytelling, het opzetten van een crossmediale campagne en het bouwen van een online community's.

Door van een andere vereniging te horen wat wel werkt voor hun leden en wat absoluut niet, inspireren we elkaar. Je ontvangt praktische tips en tricks die je kunt doorvoeren in je eigen vereniging. Ook is er ruimte om je vragen te stellen. Drie keer per jaar komen we bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk.

Deze keer gaat Marie- Hélene van de NBOV ons meer vertellen over hun strategie in tijden van crisis. Zij zijn bij vele actualiteitenprogramma’s aangeschoven om de gevolgen van de hoge energieprijzen voor hun achterban onder de aandacht te brengen. Hiermee hebben zij zich als vereniging sterk gepositioneerd. Na haar presentatie gaan we met elkaar in gesprek. Wat zijn hun grootste successen en uitdagingen geweest in dit traject? We sluiten deze bijeenkomst af met een lunch.

Wil je meer informatie ontvangen of je aansluiten bij dit netwerk? Mail dan naar Maureen van Gent

10.00 uur - 12.30 uur
Inclusief lunch
 

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.