Netwerkbijeenkomst Communicatie professionals
13-05-2024

Het DNA communicatienetwerk is er om alle communicatie professionals van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen zoals; ChatGPT, storytelling, het maken van een effectieve contentstrategie en de inzet van data. 

Door van een andere vereniging te horen wat wel werkt voor hun leden en wat absoluut niet, inspireren we elkaar. Je ontvangt praktische tips en tricks die je kunt doorvoeren in je eigen vereniging. Ook is er ruimte om je vragen te stellen. Drie keer per jaar komen we bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk aan het begin van het jaar.

Wil je meer informatie ontvangen of je aansluiten bij dit netwerk? Mail dan naar Maureen van Gent.

Goed om te weten

De netwerkgroepen zijn alleen voor de leden van DNA. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers van verschillende verenigingen annuleren.

10.00 uur - 12.00 uur
Onderwerp: Hoe zet je data effectief in?

NABV, Tielerweg 9, 4191 NE Geldermalsen
U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.