Netwerkbijeenkomst Secretarissen
19-12-2023

Het DNA secretarissennetwerk is er om alle secretarissen van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen. Hoe claim en versterk je je positie als secretarissen? Hoe kun je meer invloed uitoefenen op de besluitvorming? En wat zijn de voor- en nadelen van verschillende vormen van lidmaatschap?

Door ervaringen uit te wisselen met secretarissen die werkzaam zijn bij een andere vereniging inspireren we elkaar. Regelmatig nodigen we een spreker uit om de uitdagingen binnen deze functie onder de loep te nemen. Ook is er ruimte om je vragen te stellen of handige formats uit te wisselen. We komen drie keer per jaar bij elkaar. 

Dit keer is het onderwerp grensoverschrijdend gedrag. Wat is het? Heb je er zelf mee te maken? Hoe maak je er beleid op voor je vereniging en voor je netwerkgroepen? Martin Hof van Techniek Nederland zal deze bijeenkomst hosten. Aan het einde van deze bijeenkomst zullen we gezamelijk de onderwerpen en locaties voor 2024 bepalen. 

Wil je je aansluiten bij dit netwerk of meer informatie ontvangen? Mail dan naar Maureen van Gent

Goed om te weten

De netwerkgroepen zijn alleen voor de leden van DNA. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers van verschillende verenigingen annuleren.

12.00 uur - 13.30 uur
Inclusief lunch

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.