Netwerkbijeenkomst Secretarissen
05-03-2024

Het DNA secretarissennetwerk is er om alle secretarissen van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen. Hoe claim en versterk je je positie als secretarissen? Hoe kun je meer invloed uitoefenen op de besluitvorming? En wat zijn de voor- en nadelen van verschillende vormen van lidmaatschap? Door ervaringen uit te wisselen met secretarissen die werkzaam zijn bij een andere vereniging inspireren we elkaar.

Binnen dit netwerk is er ruimte om je vragen te stellen of handige formats met elkaar uit te wisselen. Soms nodigen we een inspirerende spreker uit om een uitdagend vraagstuk onder de loep te nemen. We komen drie keer per jaar bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk.

Dit netwerk komt drie maal per jaar bij elkaar. Wil je graag aansluiten bij het DNA Secretarissennetwerk? Neem dan contact op met Maureen van Gent.

Goed om te weten

De netwerkgroepen zijn alleen voor de leden van DNA. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers van verschillende verenigingen annuleren. 

10.00 uur - 12.00 uur
Onderwerp: Voor- en nadelen van diverse verenigingsstructuren 

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.