Q-Sessie: Verbinding houden met jongeren in je vereniging
27-03-2023

Wil jij jonge medewerkers verbinden aan jouw vereniging? Dan is deze Q-sessie met de ANWB iets voor jou! Tijdens de Q-sessie word je geïnspireerd door diverse sprekers, ontvang je praktische handvaten en ga je met elkaar het gesprek aan over hoe je de jongere generatie motiveert en helpt hun doelen te behalen zodat je voor hen een aantrekkelijk werkgever wordt en blijft.   

We starten deze bijeenkomst met Karel van Gool, eigenaar van EVG Start, een extern traineeship. Hij neemt je mee in zijn visie op en uitgebreide ervaring met deze specifieke doelgroep. Vragen als: ‘Wat drijft hen?’, ‘Hoe kun je met hun omgaan?’ en ‘Wat zijn nu echt de do’s en dont’s?’ komen aan bod.

Marit op de Beek, verantwoordelijk voor Talentmanagement bij de ANWB geeft je een voorbeeld uit de praktijk. Zij deelt haar ervaring met de diverse traineeprogramma’s binnen de ANWB; het jong professional programma, het ANWB Development programma en het netwerk Jong ANWB. Beide nemen ieder twee trainees mee, zodat deze jongeren ook de eigen ervaringen bij een vereniging/werkgever kunnen delen. Een unieke kans om deze doelgroep beter te leren kennen en het gesprek met hen aan te gaan. Jij komt toch ook?

Datum: 27 maart 2023
Tijd 14.00 uur – 16.30 uur (met aansluitend een borrel)
Locatie: ANWB, Den Haag

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.