Verenigingscongres 2023
05-10-2023

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseren wij voor de 7de keer hét verenigingscongres. Het event van het jaar waar alle verenigingsprofessionals bij elkaar komen om met elkaar in contact te komen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. 

Dit jaar is het thema 'samen grensverleggend'. Samen willen we grenzen verleggen om meer impact te kunnen maken. Niet alleen als vereniging in de maatschappij, maar ook in je werk. Succesvol zijn willen we allemaal, maar hoe doe je dit wanneer maatschappelijke veranderingen zich in rap tempo opvolgen? Hoe neem jij als vereniging een standpunt in bij grote maatschappelijke thema’s en houd je toch de verbinding met de achterban? Hoe ga je om met de toenemende druk en haal je het beste uit jezelf en jouw rol binnen de vereniging? 

Op vrijdag 6 oktober komen we samen in de van Nelle Fabriek, een inspirerende ontmoetingsplek in de bruisende havenstad Rotterdam. Deze eerste daglichtfabriek van Europa wordt het toneel van o.a. onze inspirerende learninglabs over innovatie, inclusiviteit & diversiteit op de arbeidsmarkt, nieuwe vormen van besturen, de rol van de overheid, trends in communicatie, duurzaamheid en het verbinden van generaties. Natuurlijk is er volop ruimte om met andere verenigingen te netwerken, ervaringen met elkaar uit te wisselen en samen tot nieuwe inzichten te komen.

Netwerkdiner
Voorafgaand aan het verenigingscongres organiseren wij op donderdag 5 oktober een extra arrangement. Kom op een ontspannen manier alvast in contact met andere verenigingen en vergroot je netwerk. Het arrangement bestaat uit een exclusief diner en hotelovernachting voor maximaal 50 deelnemers. Dit arrangement is apart bij te boeken. 

Kosten en inschrijving
DNA Leden betalen € 300,- en niet-leden € 450,- voor een ticket. (excl. BTW)

Jij komt toch ook? Schrijf je in en laat je tijdens deze dag inspireren, boeien en verwonderen! Het arrangement op 5 oktober is voor €275,- per persoon apart bij te boeken. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers dus wees er snel bij want vol is vol. Tot 1 augustus kunnen we de prijs voor het arragement van 5 oktober garanderen. Daarna is het afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel.

Het verenigingscongres
10.00 uur  - 17.00 uur
 

Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Boek hier je ticket
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.