Verenigingscongres 2024
03-10-2024

Op vrijdag 4 oktober 2024 vindt het 8ste Verenigingscongres plaats op een locatie die zowel uniek als inspirerend is: het duurzaamste Grand Prix-circuit van 2023, Zandvoort. Hét event van het jaar waar alle verenigingsprofessionals samenkomen om te netwerken, inspiratie op te doen en kennis met elkaar te delen.

Dit jaar staat het Verenigingscongres in het teken van ‘Energie voor de toekomst’. Samen onderzoeken we hoe we verenigingen kunnen voorbereiden op de toekomst, hoe verenigingen een actieve rol kunnen spelen in maatschappelijke vraagstukken, en hoe we het beste kunnen omgaan met opkomende trends en ontwikkelingen. Cruciaal hierbij is de vraag hoe we onze leden meenemen in deze veranderingen en hoe we ervoor zorgen dat zij centraal staan in alles wat we doen.

Het congres start om 9:30 uur met een warm welkom, gevolgd door een inspirerende openingssessie die de toon zal zetten voor de rest van de dag. Gedurende het programma delen verschillende verenigingen hun succesverhalen en best practices. Daarnaast bieden praktische kennissessies de kans om dieper in te gaan op specifieke vaardigheden en tools. Tijdens de uitgebreide lunch bieden we je o.a. de gelegenheid om te netwerken. De dag sluiten we af met een krachtige en energieke key-note, waarna we om 16:15 uur samenkomen voor een gezellige netwerkborrel. Bekijk hier het voorlopige programma. 

Exclusief arrangement op donderdag 3 oktober
Start het Verenigingscongres op een ontspannen manier met ons exclusieve arrangement. Dit arrangement omvat een diner en een overnachting in Haarlem, en biedt jou de uitstekende gelegenheid om alvast te netwerken met professionals van andere verenigingen. Let op, dit arrangement is beschikbaar voor maximaal 50 deelnemers en dient apart gereserveerd te worden via onderstaand inschrijfformulier. De kosten van dit arrangement is €280,- We houden je later op de hoogte van alle praktische informatie. 

Goed om te weten
Het Verenigingscongres is toegankelijk voor alle verenigingsprofessionals en degene die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen van verenigingen. Ben je lid of partner van DNA? Dan ontvang je korting op jouw ticket. De ticketprijzen zijn als volgt; €299,- voor DNA leden/partners en €450,- voor niet leden. Wil je met meer dan 2 collega's deelnemen aan het Verenigingscongres? Dan kunnen we jou een speciale aanbieding doen. Neem voor de mogelijkheden en voorwaarden contact op met Atty van der Schoot. 

Het Verenigingscongres organiseren wij vanuit het DNA Kenniscentrum. De annulerings- en leveringsvoorwaarden zijn hier terug te vinden. Wanneer je jezelf inschrijft voor het Verenigingscongres ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

9.30 uur - 17.30 uur

Het exclusieve netwerkarrangement op donderdag 3 oktober 2024 is apart bij te boeken. 
Verdere praktische informatie hierover volgt.

Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Het verenigingscongres
 • Boek hier je ticket
  • Kosten
   • Verenigingscongres lid DNA (€ 299,00)
   • Verenigingscongres niet lid (€ 450,00)
   • Voorprogramma Verenigingscongres (diner + overnachting) (€ 280,00)
  • Kosten
   • Voorprogramma Verenigingscongres (diner + overnachting) (€ 280,00)
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.