Netwerkbijeenkomst Communicatie professionals
16-11-2023

Het DNA communicatienetwerk is er om alle communicatie professionals van verenigingen met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen zoals; storytelling, het opzetten van een crossmediale campagne en het bouwen van een online community's.

Door van een andere vereniging te horen wat wel werkt voor hun leden en wat absoluut niet, inspireren we elkaar. Je ontvangt praktische tips en tricks die je kunt doorvoeren in je eigen vereniging. Ook is er ruimte om je vragen te stellen. Drie keer per jaar komen we bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk.

Deze meeting gaan we in op de contentstrategie van jouw vereniging. Jeroen Olthof, communicatiespecialist bij Bouwend Nederland deze bijeenkomst inleiden. Hij neemt ons mee in de strategische keuzes van hun algehele contentstrategie. Welke boodschap brengen zij naar hun leden en welke (online) media zetten ze in? Wanneer maak je welke keuzes, maar misschien nog wel belangrijker wat levert deze strategie hen op. Vervolgens gaan we met elkaar hierover in gesprek.

Wil je meer informatie ontvangen of je aansluiten bij dit netwerk? Mail dan naar Maureen van Gent

10.00 uur - 12.30 uur
DNA Kosterijland 15, Bunnik 
 

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.