DNA Webinar Duurzame energie en energiebesparing
14-09-2023

Inzet op duurzame energie en energiebesparing is harder nodig dan ooit. Nederland heeft de ambitie uitgesproken om klimaatneutraal te zijn in 2025. Dat vraagt inzet van overheden, het bedrijfsleven en inwoners. Verenigingen kunnen hier ook een rol in spelen. Daarom organiseert DNA samen met DEB, het onafhankelijke platform voor energiebesparing, een webinar over het onderwerp ‘Duurzaamheid’ met als doel om verenigingen te informeren over energie en kostenbesparing en praktische tips en tricks te delen waarmee verenigingen aan de slag kunnen.

Meer informatie over DEB
DEB is het onafhankelijke platform voor energiebesparing voor mkb-ondernemers. DEB helpt ondernemers bij alles rondom energiebesparing, denk hierbij aan een begrijpelijke omschrijving van de Erkende Maatregelenlijst, tips en tricks van erkende energieadviseurs, diverse themadossiers en hulp bij de registratieplicht voor ondernemers.

Verenigingen kunnen aanhaken als DEB-partner en krijgen hier een communicatiepakket met kant-en-klare nieuwsbrieven en andere content voor het informeren van de achterban. Via dit platform worden praktijkvoorbeelden vanuit diverse branches en sectoren gedeeld. Een partnerschap van DEB is, mede dankzij subsidie, geheel kosteloos.

Opzet van het programma 

  • Welkom en introductie door DNA
  • Presentatie DEB, onafhankelijk platform voor energiebesparing door Frank Koreman
  • Rondvraag
  • Einde webinar

15.30 uur - 17.00 uur (online)
De aanmeldlink ontvang je na inschrijving

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.