Netwerk CAO
08-02-2024

Het DNA CAO netwerk is er om alle professionals, die zich binnen de vereniging bezig houden met CAO’s, met elkaar in contact te brengen. Samen delen we kennis over actuele onderwerpen. Door van een andere vereniging te horen wat wel werkt voor hun leden en wat absoluut niet, inspireren we elkaar.

Je ontvangt praktische tips en tricks die je kunt doorvoeren in je eigen vereniging. Ook is er ruimte om je vragen te stellen. Drie keer per jaar komen we bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken bepalen we gezamenlijk. Wil je meer informatie ontvangen of je aansluiten bij dit netwerk? Mail dan naar lotte@wijzijndna.nl 

Deze bijeenkomst is het onderwerp; het vormen van je cao-delegatie.
Als je als organisatie cao-onderhandelingen voert, is het natuurlijk van belang om te bezien welke personen dat doen.
Maar hoe stel je een goede cao-delegatie samen? Welke skills, functies en expertises moeten vertegenwoordigd zijn? Welke rol vervullen medewerkers van de vereniging in het onderhandelingsteam en welk aandeel hebben de aangesloten leden bij de onderhandelingen? Interessante vragen om over van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Jeroen Brouwer (ABU) zal op basis van zijn ervaringen bij de ondernemersverenigingen ABU en FME een korte inleiding op het thema verzorgen.

 

Goed om te weten

De netwerkgroepen zijn alleen voor de leden van DNA. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers annuleren. 

10:00 tot 12:00 uur
Onderwerp: Het vormen van je cao-delegatie.

 

VOB, Hamburgerstraat 28 A, De Oude Rechtbank, 3512 NS Utrecht
U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.