Q-sessie: Hoe verbind je de nieuwe generatie aan jouw vereniging?
18-04-2024

Tijdens deze Q-sessie gaan we dieper in op de vraag hoe je een nieuwe generatie  kan binden aan jouw vereniging. Waarom? Jong talent signaleert immers als beste verouderde patronen, en als je die vervolgens weet op te lossen profiteert iedereen daarvan. Zo blijf je als vereniging relevant, ook in de toekomst.

De nieuwe generatie heeft andere verwachtingen dan de generaties die hen voorgingen. Ze willen graag flexibel werken, willen zich blijven ontwikkelen en verwachten dat je als organisatie diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid een hoge prioriteit geeft in jouw verenging.

In de Q-sessie deelt Leonie Reinders. directeur bij LBBO haar best pratice op dit gebied. Ze deelt haar ervaringen met het opzetten van een traineeship en vertelt ons meer over de plannen van LBBO om meer nieuwe, jonge leden en vrijwilligers aan te trekken. De jongere werknemers binnen LBBO sluiten aan bij het rondetafelgesprek, tenslotte kunnen zij ons meer inzicht geven in hun generatie. We sluiten de Q-sessie af met een netwerklunch.

Opzet van het programma

11.00 uur                         Welkom door DNA
11.05 – 11.30 uur            Introductie op onderwerp en praktijkvoorbeeld(en) door Leonie
11.30 – 12.30 uur            Rondetafelgesprek en afronding door DNA
12.30 – 13.00 uur            Netwerklunch

Goed om te weten

De DNA Q-sessies organiseren wij voor al onze leden en de DNA partners. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Na inschrijven rekenen we erop dat je zelf de datum en tijd in jouw agenda vrijhoudt en aanwezig zult zijn. Je ontvangt een week van tevoren de laatste praktische informatie. Mocht je onverhoopt niet kunnen? Schrijf je dan uiterlijk 1 week van tevoren weer uit of informeer ons per mail. Om de kwaliteit van de bijeenkomst te kunnen waarborgen zullen we deze bij minder dan 5 deelnemers annuleren.

Tijd: 11.00 uur - 13.00 uur (inclusief lunch)

LBBO, Leyenseweg 113 A5 3721 BC Bilthoven
Heeft u een account? Log dan hier in. Wij beschikken al over uw gegevens zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Opmerkingen
Kosten
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Jouw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Log in om je in te schrijven voor het evenement.