DNA: opleidings- en talentprogramma voor jong talent- VOL

10-05-2022

Hét opleidings- en talentprogramma voor jouw excellent Talent! 

Heb jij een bijzonder talent in huis dat zich graag wil ontwikkelen in het verenigingsvak? DNA biedt een compleet opleidingstraject aan met diverse trainingen en persoonlijke begeleiding. Jouw talent zal een jaar lang optrekken met andere jonge talenten en krijgt volop kansen om zich individueel en in een groep te ontwikkelen.

Het opleidings- en talentprogramma bestaat uit de volgende 4 onderdelen:​

Content lab, hier staat de inhoudelijke ontwikkeling centraal. Dit deel bestaat uit opleidingen, trainingen, een diepe duik in de nationale kennisbank en vakliteratuur. ​Meer weten over dit onderdeel? Bekijk het hier.
Skills lab, hier staan de vaardigheden centraal. We bieden een training Skills voor Verenigingsprofessionals aan en een online leermodule aan met diverse vaardigheidstrainingen. ​Meer weten over dit onderdeel? Bekijk het hier.
Experience lab, hier staat de praktijkervaring centraal. Jouw talent heeft een eigen netwerk. Daarnaast worden er diverse kennissessies aangeboden.  ​Meer weten over dit onderdeel? Bekijk het hier.
Talent lab, hier staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Dit doen we door diverse intervisies aan te bieden en een jaar lang zal een coach jouw talent begeleiden. ​Meer weten over dit onderdeel? Bekijk het hier.

Geef nu een kickstart aan de carrière van jouw excellent talent!  Daag je bijzondere talent uit om zich te ontwikkelen in het vak. Door samen met collega’s uit andere verenigingen in het programma te stappen, met coaching en intervisie, ontdekt jouw talent de samenhang en dynamiek in het vak verenigingsmanagement en leert hoe van kennis naar handelen te komen.

Download hier het programma of neem contact op met Esther Tierie (06-155 45 407 / esther@wijzijndna.nl ).

            

 

Praktische informatie:
- Groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers
- De leergang start op 10 mei a.s. om 16.00 uur bij het Bovaghuis (Café), Kosterijland 15 te Bunnik. De leergang voor dit jaar zit vol. Heb je interesse in het programma voor 2023? Stuur dan een mail naar Esther Tierie via esther@wijzijndna.nl

 Download hier het programma

Kosten

Leden € 2.500,- exclusief btw
Niet leden € 2.750,- exclusief btw

- Partners -
Geen gegevens gevonden