Wissenraet Van Spaendonck in een nieuw jasje
12-05-2017 Partner

Zowel online als offline is Wissenraet Van Spaendonck aan het vernieuwen. Naast een compleet vernieuwde website zijn ze verhuisd naar het Van Spaendonck Ondernemingshuis aan het Reitseplein 1 in Tilburg.
 
Website
De website heeft een geheel nieuw, fris en eigentijds design en informeert bezoekers binnen enkele muisklikken over de dienstverlening van Wissenraet Van Spaendonck. Management van samenwerking, dat is nog steeds onze kernactiviteit
Wij denken mee, innoveren, leveren kennis, slimme tools, brengen partijen samen en nemen u werk uit handen. Zodat we samen groeien naar succes.

Ondernemingshuis
De afgelopen twee jaar is het Van Spaendonck pand compleet gestript en weer opgebouwd. Wij zijn trots op het resultaat; een modern ondernemingshuis. Niet alleen voor ons, maar ook voor andere ondernemers en samenwerkingsverbanden. Juist daarom is er een open ruimte voor ontmoeting, kennisuitwisseling en flexwerken gecreëerd.

In deze moderne tijd moet een pand natuurlijk niet alleen uitdagen tot modern en inspirerend werken, maar ook duurzaam zijn. En ook daar zijn grote stappen ingezet met zonnepanelen, warmtekrachtkoppeling en een regelbare verlichting die reageert op onze aanwezigheid. Dankzij deze factoren hebben wij een duurzaamheidslabel gekregen.

Bron: Wissenraet Van Spaendonck


- Partners -
Geen gegevens gevonden