ontwerp de toekomst

Op ons jaarcongres vorige week hebben we een begin gemaakt met het formuleren van thema´s die van belang zijn voor verenigen in de toekomst. Rome is niet op één dag gebouwd en zo ook de vereniging van de toekomst niet. Op 29 juni zetten we een volgende stap en gaan we verder aan slag om de vereniging van de toekomst een stapje concreter te krijgen. Met als einddoel presentaties van uitgewerkte concepten aan het bestuur van DNA en andere belangstellenden op 13 december.

Voor wie?

Iedereen die  mee wil denken is van harte welkom. Of je nu lid bent van DNA of niet, of je nu partner bent van DNA of niet, of je nu in de verenigingswereld werkt of niet. We kunnen alle denkkracht goed gebruiken. Schroom daarom niet om collega’s of andere bekenden en belangstellenden mee te nemen en samen na de denken over de toekomst!

Jong….

Vooral ook zouden we jonge verenigingsprofessionals en andere jonge professionals willen uitnodigen om mee te denken. Jullie inbreng is erg belangrijk.

Wat?

We gaan op een interactieve manier aan de slag. In een zogenaamde co-creatie sessie. Hiermee is ook verzekerd dat je kennis, inzichten en ervaringen kunt uitwisselen met anderen.

Waar?

De Nederlandse Associatie
Kosterijland 15
Bunnik

Wanneer?

Op vrijdag 29 juni. Inloop om 9.00 uur. Aanvang 9.30 uur. De sessie duurt tot ongeveer 12.30 waarna er een smakelijke lunch wordt geserveerd.  

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen met je naam naar Miranda de Haan, miranda@denederlandseassociatie.nl

Tot de 29e!