De Leeuw voorzitter BVCNL
03-06-2020 Personalia

Tamar de Leeuw is door de leden van de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL) benoemd tot nieuwe voorzitter. Zij heeft per 1 juni het stokje overgenomen van Martin de Wilde die sinds de oprichting van de branchevereniging in 2017 voorzitter was.

Tamar de Leeuw is CEO van Wonderbox Business Group Nederland. Vanaf de oprichting van de branchevereniging is zij actief als bestuurder. “Ik ben vereerd en voel me gesterkt zoveel vertrouwen te genieten van mijn medebestuursleden en de achterban”, zegt De Leeuw. “Vanaf het allereerste begin heb ik me hard gemaakt voor deze branchevereniging. Ik ben ongelooflijk trots op wat we met elkaar hebben bewerkstelligd en dat alle leden samen de cadeaukaartenbranche in Nederland naar een hoger niveau willen tillen. Met als doel een grotere markt en meer tevreden consumenten.”  

“Namens het bestuur wil ik Martin de Wilde danken voor zijn tomeloze inzet en inspanningen de afgelopen drie jaar waarin hij als voorzitter essentiële kennis en kunde inbracht. Hij heeft een ongekende bijdrage geleverd aan de totstandkoming van onze branchevereniging. Wij begrijpen dat voor Martin nu de tijd is gekomen om naar weer een ander deel van zijn toekomst te kijken.”

Martin de Wilde kijkt tevreden terug zijn voorzitterschap: “Na een intensieve opstartperiode waar ik als onderdeel van het bestuur invulling aan heb mogen geven is het tijd om de voorzittershamer over te dragen. Ik ben heel blij dat Tamar vanaf 1 juni de nieuwe voorzitter van BVCNL is. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij met haar kwaliteiten de komende jaren BVCNL naar een volgend level gaat brengen.”

 

 

- Partners -
Geen gegevens gevonden