geef je op voor de studiereis naar asae cleveland

Dit jaar organiseren we een studiereis naar het internationale ASAE congres. Van vrijdag 9 tot donderdag 15 augustus gaan we met een groep verenigingsprofessionals naar Cleveland, Ohio. 

Tijdens deze studiereis bezoek je met de deelnemers het congres van de ASAE, de Amerikaanse koepel van verenigingen. Overdag wordt je geïnspireerd door sprekers en verhalen van verenigingen. De kennis, middelen strategieën, en oplossingen om nog beter te kunnen verenigingen kun je aan het einde van de dag delen met de groep. Zo maken we met elkaar de vertaalslag naar wat dit in Nederland zou betekenen. Met als doel om vol inspiratie terug te keren naar je eigen vereniging.


Het programma

Vrijdag 9 augustus

Heenvlucht naar Cleveland (7:55 uur, NL tijd)

Zaterdag 10 augustus

Gezamenlijke activiteit en opening congres

Zondag 11 augustus

Congres

Maandag 12 augustus

Congres

Dinsdag 13 augustus

Congres en afsluiting

Woensdag 14 augustus

Bezoek Amerikaanse vereniging en terugvlucht (10:30 uur US tijd)

Donderdag 15 augustus

Aankomst Amsterdam (10:30 uur, NL tijd)

DNA ontzorgt jou volledig. Wij regelen de vlucht, overnachting, inschrijving voor het congres (incl. ticket voor de avond voor de Research Foundation), de gezamenlijke activiteit en het diner op de eerste avond.

Investering

Deze studiereis bieden we aan voor € 4850,- (DNA leden) Niet-leden betalen € 5800,-  De studiereis zal georganiseerd worden bij een groep van 10 personen. Inschrijving is mogelijk tot 1 maart 2024 door een mail te sturen naar cecile@wijzijndna.nl Heb je vragen? Dan kun je haar ook benaderen.