cécile veldman neemt zitting in jury mans lejeune award 2024

Dit jaar viert Lejeune Association Management haar 60-jarig jubileum met de tweede editie van de Mans Lejeune Award (MLA), genoemd naar de oprichter van het bedrijf. De MLA richt zich op branche- en beroepsorganisaties die uitblinken in hun innovatieve inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een bijzondere eer is weggelegd voor onze eigen directeur, Cécile Veldman, die deel uitmaakt van de prestigieuze jury. Onder leiding van Wijnand Jongen, oprichter van Thuiswinkel.org en winnaar van de vorige MLA, zal zij samen met andere deskundigen de inzendingen beoordelen. De criteria waarop gelet wordt zijn visie en strategie, betrokkenheid en communicatie, operationele samenwerking, en meetbare impact.

De uitreiking van de Mans Lejeune Award vindt plaats tijdens het Lejeune Jubileumcongres in Madurodam op 31 oktober 2024. Inschrijven voor de award kan tot 15 juli a.s.

Dit is een uitgelezen kans voor organisaties om als koplopers in duurzaamheid en MVO erkend te worden. Zet je inspanningen in de schijnwerpers en laat zien hoe jullie bijdragen aan een groenere en meer verantwoorde sector! Klik hier voor meer informatie en inschrijving.