clc vecta deelt diversiteit & inclusie statement

Diversiteit en inclusie op de werkvloer zijn belangrijker dan ooit. Tenslotte heeft ieder mens zijn of haar unieke kwaliteiten. CLC Vecta deelde onlangs hun diversiteit & inclusie statement. Een inspirerend voorbeeld wat we graag met onze leden delen. Hoe brengen jullie dit onderwerp onder de aandacht in de vereniging?

CLC Vecta gelooft dat verenigingen en hun leden een omgeving kunnen creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om te groeien. Een divers team, samengesteld uit mensen met verschillende achtergronden en perspectieven, maakt verenigingen juist sterker en innovatiever. In hun nieuwe statement legt CLC Vecta uit hoe zij, samen met hun leden, diversiteit en inclusie willen bevorderen.

Wij bij DNA steunen dit initiatief volledig en moedigen al onze leden aan om de voordelen van diversiteit en inclusie te omarmen. Lees het volledige statement van CLC Vecta en ontdek hoe zij bijdragen aan een inclusieve toekomst. Het statement is voor leden te downloaden via het DNA Kennisdossier personeel & organisatie onder de meest gestelde vragen. Hiervoor dien je wel in te loggen. Lukt dit niet? Laat het ons dan even weten via info@wijzijndna.nl Laten we samen een werkomgeving creëren waarin iedereen zich thuis voelt en de kans krijgt om te excelleren!