DNA podcast release: in gesprek met anvr

In deze derde DNA podcastreeks i.s.m. Skillstown komen diverse verenigingen aan het woord over thema’s zoals; positionering, toekomstbestendig verenigen, de vereniging als werkgever en the next generation. In gesprek met Cécile Veldman, directeur van DNA, delen zij hun visie, successen en grootste uitdagingen.

De eerste podcast van deze zesdelige serie gaat Cécile in gesprek met Frank Oostdam, directeur van ANVR. Aan de voorkant lijken ze groot, maar op het bureau werken ze met 5 medewerkers. Hoe gaan ze samen uitdagingen aan en kunnen ze meerwaarde blijven bieden aan hun leden? De reisbranche heeft de afgelopen jaren veel te voorduren gehad en nu ligt er ook nog een enorme klus op het gebied van verduurzaming op hen te wachten. Frank vertelt hoe zij focus willen aanbrengen als vereniging en deelt de successen van zijn team, want met een wendbaar en klein team kun je meer bereiken dan je denkt.  

Luister mee

Ben je benieuwd naar de teaser? Deze is te beluisteren via Spotify of luister de hele podcast in de online DNA academie. In de online DNA academie releasen wij de komende tijd elke twee weken een nieuwe aflevering. Ook de eerste twee podcast reeksen kun je in zijn geheel terug te luisteren. Mocht je je inlog hiervoor kwijt zijn, dan kun je deze hier opvragen.