DNA podcast release : in gesprek met avrotros

Ontdek de nieuwste afleveringen van onze vierde DNA podcastserie, gerealiseerd in samenwerking met Skillstown. Door de podcasts bieden we een podium aan diverse verenigingen om hun licht te laten schijnen op belangrijke thema's zoals positionering, toekomstgericht verenigen, de rol van verenigingen als werkgevers en de nieuwe generatie. Cécile Veldman, directeur van DNA, gaat in gesprek met gasten om hun visies, successen en de belangrijkste uitdagingen te verkennen.

In gesprek met AVROTROS
In de vierde aflevering van deze zesdelige reeks gaat Cécile in gesprek met Anoushka Moes, Coördinator Verenigingsraad bij AVROTROS. Als publieke omroep zet AVROTROS zich in voor cultuur en dragen ze bij aan een goed geïnformeerde, veilige en rechtvaardige maatschappij. Cécile en Anoushka bespreken niet alleen de algemene uitdagingen van de vereniging maar Anoushka vertelt ook meer over de transformatie van hun Verenigingsraad en welke rol zij hierin speelt. Waarom is verandering bij de AVROTROS nodig? Wat zijn de doelstellingen en hoe betrekken zij hun leden bij dit traject? Dit en meer hoor je in deze podcast. 

Luister mee!
Nieuwsgierig naar de teaser? Beluister deze op Spotify, of geniet van de volledige podcast via de online DNA Academie. Daar releasen we de komende tijd om de twee weken een nieuwe aflevering. Je kunt ook de eerste drie reeksen in hun geheel terugvinden. Ben je je inloggegevens kwijt? Vraag ze hier opnieuw aan.