DNA podcast release : in gesprek met kngf

In deze derde DNA podcastreeks i.s.m. Skillstown komen diverse verenigingen aan het woord over thema’s zoals; positionering, toekomstbestendig verenigen, de vereniging als werkgever en the next generation. In gesprek met Cécile Veldman, directeur van DNA, delen zij hun visie, successen en grootste uitdagingen.

De zesde podcast van deze zesdelige serie gaat Cécile in gesprek met Heleen Post, directeur bij Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Het KNGF is de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Deze vereniging is druk met belangrijke speerpunten zoals fysiotherapie terugkrijgen in de basisverzekering en het stimuleren van jonge starters in dit beroep. In deze podcast gaat algemeen directeur Heleen Post dieper in op de grote uitdagingen waar de vereniging mee te maken heeft.

Luister mee

Ben je benieuwd naar de teaser? Deze is te beluisteren via Spotify of luister de hele podcast in de online DNA academie. In de online DNA academie releasen wij de komende tijd elke twee weken een nieuwe aflevering. Ook de eerste twee podcast reeksen kun je in zijn geheel terug te luisteren. Mocht je je inlog hiervoor kwijt zijn, dan kun je deze hier opvragen.