DNA podcast release: in gesprek met noloc

In deze derde DNA podcastreeks i.s.m. Skillstown komen diverse verenigingen aan het woord over thema’s zoals; positionering, toekomstbestendig verenigen, de vereniging als werkgever en the next generation. In gesprek met Cécile Veldman, directeur van DNA, delen zij hun visie, successen en grootste uitdagingen.

De vierde podcast van deze zesdelige serie gaat Cécile in gesprek met Angelique Jansen, voorzitter van Noloc. Noloc is de grootste beroepsvereniging in Nederland voor loopbaanprofessionals en jobcoaches. Vanwege de krappe arbeidsmarkt is er veel vraag naar loopbaanbegeleiding naar nieuwe banen, zowel buiten als binnen organisaties. Angelique gaat in deze podcast dieper in op de kracht en het belang van certificeren van professionals in dit vakgebied.

Luister mee

Ben je benieuwd naar de teaser? Deze is te beluisteren via Spotify of luister de hele podcast in de online DNA academie. In de online DNA academie releasen wij de komende tijd elke twee weken een nieuwe aflevering. Ook de eerste twee podcast reeksen kun je in zijn geheel terug te luisteren. Mocht je je inlog hiervoor kwijt zijn, dan kun je deze hier opvragen.