DNA podcast release : in gesprek met verus

Ontdek de nieuwste afleveringen van onze vierde DNA podcastserie, gerealiseerd in samenwerking met Skillstown. Door de podcasts bieden we een podium aan diverse verenigingen om hun licht te laten schijnen op belangrijke thema's zoals positionering, toekomstgericht verenigen, de rol van verenigingen als werkgevers en de nieuwe generatie. Cécile Veldman, directeur van DNA, gaat in gesprek met gasten om hun visies, successen en de belangrijkste uitdagingen te verkennen.

In gesprek met Verus
In de laatste aflevering van deze zesdelige reeks spreekt Cécile met Mark Buck, voorzitter van het College van Bestuur van Verus. Verus is de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland, met meer dan 4000 aangesloten scholen in het basis-, voortgezet-, middelbaar beroeps- en hoger onderwijs.

Samen bespreken zij de toekomst van verenigingen. Zal de rol en impact van verenigingen veranderen? Wat betekent dit concreet voor het verenigingsbureau en leden? Mark vertelt over hun project ‘De nieuwe Vereniging’, de aanleiding, het verloop en de stappen die ze nu zetten. Blijven ontwikkelen is tenslotte essentieel om actueel te blijven. Dit en meer hoor je in deze podcast.

Luister mee!
Nieuwsgierig naar de teaser? Beluister deze op Spotify, of geniet van de volledige podcast via de online DNA Academie. Je kunt ook de voorgaande afleveringen in hun geheel terugvinden. Ben je je inloggegevens kwijt? Vraag ze hier opnieuw aan.