energie voor de toekomst - het verenigingscongres 2024 op circuit van zandvoort

We zijn enthousiast dat dit jaar het Circuit van Zandvoort op 4 oktober het decor is voor het Verenigingscongres. Een legendarische locatie die eerder dit jaar is uitgeroepen tot het meest duurzame Grand Prix-circuit. Wij nodigen alle verenigingsprofessionals hartelijk uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Dit jaar is het thema 'Energie voor de Toekomst.

Dit jaar verwachten we meer dan 225 deelnemers op managementniveau, waarmee het Verenigingscongres de ideale setting vormt voor het bouwen van netwerken, het aangaan van samenwerkingsverbanden en het uitwisselen van baanbrekende ideeën. Het thema 'Energie voor de Toekomst' is met zorg gekozen om de nadruk te leggen op zowel actuele maatschappelijke uitdagingen als het belang van energie en innovatie bij het bevorderen van de ontwikkeling en groei van verenigingen.

De details over het programma en de sprekers zullen binnenkort worden onthuld, maar markeer 4 oktober 2024 nu alvast in je agenda. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een beweging die streeft naar een toekomst vol energie en innovatie. Tot ziens op 4 oktober!