EudonetStb Trotse partner DNA
17-11-2021

Waar De Nederlandse Associatie (DNA) branche-, beroeps- en belangenorganisaties verbindt door kennisdeling, maakt Eudonet Stb deze verenigingen sterker door de inzet van specialistische software voor CRM en Web. Onze aanpak versterkt elkaar daarbij zo goed dat wij sinds haar oprichting partner zijn van DNA. Het ledenplatform van DNA en de website zijn gebouwd met onze software.

Kennis als basis voor professionalisering
Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Hoe blijf je als professional op de hoogte van relevante trends en hoe speel je daar op in? Wat betekenen deze veranderingen voor jouw dagelijkse werk en hoe organiseer je dit op een slimme manier? Voor ons speelt DNA daar een cruciale rol in. Met haar ledenplatform en events biedt ze leden een bron van inspiratie, kennis en ideeën waarmee verenigingen elkaar helpen nóg professioneler te worden.

Inspiratie voor productontwikkeling
Ook als partner van DNA krijgen wij inzicht in de ervaringen, trends en ontwikkelingen binnen verenigingsland. Daarnaast biedt DNA ons een platform om te sparren met verenigingen en collega-partners.
Deze kennis is de basis voor de doorontwikkeling van onze ondersteuning aan verenigingen. Als softwareleverancier zien wij onze taak in het maken van praktische tools waarmee verenigingen hun wensen mogelijk maken. 

Een bezoek aan de congressen van DNA zijn altijd de moeite meer dan waard.  Je komt terug vol inspiratie. Dit geldt voor zowel de verenigingsprofessional als de partner.

Over Eudonet Stb
Eudonet Stb is al meer dan 30 jaar dé ICT-partner van ledenorganisaties. Wij zijn onderdeel van de Eudonet Groep, een internationale softwareorganisatie gericht op verenigingen. Dagelijks helpen wij met circa 200 medewerkers, waarvan 40 in Nederland, ruim 1400 klanten in het bereiken van hun doelstellingen.

Eudonet heeft vestigingen in Nederland, Frankrijk, het VK, Canada en België.

Kies voor het gemak van een totaaloplossing waarmee je alle ledenactiviteiten vastlegt in één systeem. Door onze modulaire opbouw, bepaal je zelf welke functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw organisatie en betaal je nooit te veel. Onze SAAS-oplossing wordt gehost bij goed beveiligde en gecertificeerde datacenters in Nederland. Als organisatie zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Belangstelling in onze software oplossing? Lees meer op onze website.

 

Robert de Bruijn - Digitale Verenigingsspecialist

DNA biedt ons een platform om te sparren met verenigingen en collega-partners. Met deze kennis ontwikkelen wij praktische tools waarmee ledenorganisaties nóg professioneler worden.”